شهریور ۳۰

نحوه صحیح ورود چند همسری در شجره نامه ها

یکی از پیچیدگی های یک شجره نامه بحث چند همسری هست. چند همسری به خودی خود پبچیده نیست ولی زمانی که نوبت به فرزندان میرسد، ممکن است دچار سردرگمی در تعیین والد فرزند شوید. در این مطلب به نحوه صحیح ورود چند همسری در شجره نامه ها می پردازیم.

اجازه دهید که با نحوه اشتباه ورود چند همسری شروع کنیم و سپس مشکل پیش آمده را بررسی و در قسمت بعد آنرا حل می کنیم.

تصویر زیر نحوه ورود غیر صحیح چند همسری را نشان می دهد

همانطور که می بینید در این شجره نامه آقای محمد رضایی دارای دو همسر به نام های فاطمه رزاقی و مریم محمدی هست (علامت حلقه سمبل همسر ها می باشد). تا اینجا هیچ مشکلی پدید نمیاید و همه چیز خوب پیش رفته است. مشکل زمانی ایجاد می شود که بخواهیم بدانیم که فرزندان متعلق به کدام مادر هستند. همانطور که می بینید در این نحوه ورود اطلاعات هیچ راهی برای تشخیص مادر نیست. برای رفع این مشکل براحتی فرزندان را بعنوان زیر مجموعه مادرها وارد کنید (یا اگر قبلا بطور اشتباه فرزندان را مانند عکس بالا وارد کرده اید، از ابزار «انتقال شاخه» در بخش ویرایش نسل ها استفاده و آنها را به زیر مجموعه مادرشان اضافه کنید.). نسخه نهایی و صحیح ورود چند همسری در شکل زیر نمایش داده شده است:

همانطور که می بینید در این روش ورود نسل ها تمامی همسران و فرزندان آنها بدون ابهام مشخص شده اند.

تمامی مطالب بالا در ویدیوی زیر نیز قابل دسترس هستند

در این مقاله بطور خلاصه به بحث ورود اطلاعات چند همسری در شجره نامه ها پرداختیم و نحوه صحیح این کار را در وب سایت «شجره ساز» بررسی کردیم. لطفا نظرات، سوالات و پیشنهادات خود را در بخش زیر با ما در میان بگذارید.

این مطلب را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید


کپی این مطلب با ذکر منبع بلامانع است.

Posted ۳۰ شهریور ۱۳۹۹ by in category "مطالب", "مطالب مرتبط یا سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *